Gå til indhold
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
Hundefoder til Rottweiler

Hundefoder til Rottweiler

Rottweiler er en stor og kraftig hund med muskuløs kropsbygning, skulderhøjden for hanner er 60-68 cm og for tæver omkring 55-63 cm. Brystpartiet er bredt og hoved samt nakke er kraftige. Den tætte og noget grove pels er sort med rustrøde tan aftegninger.  

Racen skulle sikre kvæg og deres ejere mod bl.a. tyve og er tidligere blevet kaldt slagterhunden fra Rottweiler, enten fordi kvæghandlerne ofte også var slagtere eller pga. hundens bidske adfærd over for tyve. 
I begyndelsen af 1900-tallet, forsvandt behovet for kvægvogterhunde og racen var ved at forsvinde, men fra år ca. 1910 begyndte man at anvende rottweilere som politihunde og racen blev snart en bredt anvendt brugshund

I dag er rottweileren også en populær familiehund, da den af natur er venlig og fredelig, elsker børn, er meget hengiven og lydig, let at føre og glad for at arbejde. Dens fremtræden er præget af urkraft; af temperament er den selvsikker, nervefast og frygtløs. Den er særdeles opmærksom på alt, hvad der foregår omkring den.

Hos Porcani mener vi at en rottweiler har krav på ordentligt hundefoder! Et ordentligt foder er med til at sikre at din rottweiler holdes sund og rask i mange år. Den fysiske form afhænger af foderet og selvfølgelig de rigtige mængder motion og derfor anbefaler vi at man fodrer med hundefoder af god kvalitet og efter hundens behov – nogle rottweilere kan have tendens til overvægt og derfor kan foder med højt protein indhold men lavt på kulhydrat være at foretrække. Har man derimod en aktiv rottweiler der bliver brugt i div. Discipliner kan man vælge et foder med højere energiindhold.

Hos Porcani.dk anbefaler vi følgende fodertyper hvor du f.eks. kan vælge mellem:

Forrige artikel Hundfoder til West Highland White Terrier
Næste artikel Hundefoder til Shar Pei