Handelsbetingelser

Nærværende betingelser gælder køb foretaget via www.porcani.dk. - Porcani.dk er ejet af PetLux Group ApS

Handelsbetingelserne er senest opdateret 21.07.2018 og kan ændres uden varsel. Sker der væsentlige ændringer i handelsbetingelser der vedrører kunder med en aktiv abonnementsaftale, vil de modtage meddelelse herom pr. mail.

Priser
Alle priser fremgår i danske kroner (DKK) og er inklusive moms, skat samt afgifter.

Eventuelle kreditkortgebyrer fra NETS og Epay betales af Porcani.dk

Forsendelse
Vi forsøger at sende din ordre samme dag som vi modtager den og ordrer modtaget inden kl. 14.00 afsendes normalt samme dag. I enkelte tilfælde kan et produkt være i restordre. I så fald vil du modtage information hurtigst muligt.

Forsendelse til Danmark samt øvrige lande er baseret på gældende priser fra vore distributører, herunder GLS og PostNord. Ved afslutning af bestilling kan forsendelsesmetode vælges. Hundefoder, hundesenge og øvrige ordrer over DKK 500,- sendes fortrinsvis med GLS.

Priser for forsendelse i Danmark:

Gratis fragt til GLS pakkeshop ved ordrer over DKK 349,-

Gratis fragt til privat adresse ved ordrer over DKK 500,-

Leverings priser for der ikke medfører gratis fragt:
GLS - Pakkeboks – 25 kr.
GLS - Med omdeling – 55 kr.
PostNord - Pakkeboks – 45 kr.
PostNord - Med omdeling – 65 kr

International shipping prices:

Country

Currency

Shipping Rate in currency

Sweden (orders below 500,- DKK)

DKK

55,-

Sweden (orders above 500,- DKK)

DKK

0,-

Norway, Faroe Islands, Greenland, Iceland

DKK

345,-

Other European countries

DKK

145,-

Særligt vedrørende aftale om abonnement
Hvis du har valgt at få leveret foder, kattegrus eller andre varer med fast leveringsinterval, skal du være opmærksom på en række særlige betingelser og krav.

Kriterier for træk på dit kort  i.f.m. abonnement
Aftale om abonnement/fast levering kan kun indgåes såfremt kunden aktivt har bedt om dette og har markeret at kunden har læst salgsbetingelserne og er bekendt med at Porcani.dk løbende kan trække det aftalte beløb ved levering af de aftalte varer i det aftalte interval. Det vil fremgå af den enkelte vare om der er mulighed for fast levering og kunden skal selv vælge leveringsinterval hvis dette ønskes.

Kortoplysningerne gemmes hos ePay og kan ikke ses af Porcani.dk.

Anvender du Visa Elektron skal du sikre dig at kortet er godkendt til abonnementsbetaling. Kontakt evt. din bank ved tvivl.

Kvittering sendes til din mail når aftalen er indgået
Når du har godkendt aftalen og indtastet dine kortoplysninger (Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre), vil du modtage en e-mail med bekræftelse på aftalen om fast levering og i hvilket interval leveringen foregår. Med mindre andet er aftalt, løber aftalen til den opsiges af en af parterne. Aftalen kan opsiges af kunden uden varsel. Opsiges aftalen i tiden mellem varen er blevet afsendt fra Porcani.dks lager til den er leveret, skal kunden selv sørge for at levere den tilbage såfremt varen ikke er ønsket. Inden vi afsender varen til dig og trækker pengene på kortet, vil du modtage besked om at der er varer på vej til dig.

Dine forpligtelser ved abonnementsordning 
Det påhviler dig som kunde at meddele hvis du ønsker at holde pause i leveringen, flytter eller af anden årsag ikke ønsker den planlagte levering. Såfremt du ikke afmelder leveringen rettidigt (Senest 3 dage før planlagt levering) vil du blive faktureret og hæfte for leveringen. Afmelding eller ændring kan foretages via Min Konto, via e-mail eller pr. telefon. Vi bekræfter altid eventuelle ændringer pr. telefon.

Procedure hvis du ønske at ændre eller slette et kortnummer
Du er forpligtet til at melde hvis du skifter betalingskort eller får fornyet eksisterende betalingskort. I dette tilfælde vil aftalen blive stoppet og en ny kan laves med de nye kortoplysninger. Såfremt vi ikke kan trække beløbet forud for levering sættes abonnementet i bero og vi kontakter dig pr. e-mail eller telefon.

Fortrydelse af køb og returret
Hvis du af en eller anden årsag fortryder dit køb, kan du returnere dine varer inden for 30 dage. Fortryder du dit køb refunderer Porcani.dk naturligvis hele købet.

Det er vigtigt at du senest 14 dage efter at du har modtaget varerne skriftligt oplyser Porcani.dk om at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Det skal du gøre på info@Porcani.dk. Det er således ikke nok at nægte at modtage pakken eller at undlade at afhente pakken på posthuset eller i pakkeshoppen.

Du skal selv betale returfragten
Du skal selv betale for fragten når du returnerer en vare og det er dit ansvar, at varen er forsvarligt indpakket og ikke bortkommer undervejs. Vi anbefaler derfor at sende den som pakke med GLS eller PostNord, da du derved altid kan spore den. Du skal også være opmærksom på at ansvaret for varen er dit fra du har modtaget pakken og indtil at Porcani.dk har modtaget den retur. Går pakken i stykker på vej tilbage til Porcani.dk, er ansvaret dit.

Link til retur portal: https://retur.pakkelabels.dk/porcani

Du kan også returnere varer ved henvendelse til vores Petlux butik, Strandvejen 134, 2900 Hellerup.  Husk at lave aftale forud og medbring faktura.

Tilbagebetaling af beløb ved returnering
Porcani.dk tilbagebetaler dit beløb til det betalingskort du anvendte da du betalte for varen, Det sker inden for 14 dage fra vi har modtaget varen.

Enkelte varer tages ikke retur
Der gælder ingen fortrydelsesret på indgraverede hundetegn da disse varer enten er specialtilpassede, let fordærvelige eller ikke kan sælges igen på grund af lovkrav.

Har du brugt en vare som du returnerer?
Returnerer du en vare som du har taget i brug eller på anden måde har taget skade i din varetægt, således at den ikke længere fremstår ny eller har du returneret varer hvor emballage, mærkning eller indpakning er brudt eller beskadiget således at varen ikke kan gensælges til fuld pris, værdiansættes varen på ny og vi vil foretage en reduktion i det tilbagebetalte beløb ud fra en betragtning om at vi skal kunne sælge varen igen til en reduceret pris, men med samme fortjeneste som var varen ny. Vær også opmærksom på at varer der lugter af f.eks. tobaksrøg, mados, parfume eller andre faktorer der kan påvirke varens salgsbarhed. For at undgå at varens værdi forringes skal den være rengjort for eventuelle hundehår.

Fejl og mangler ved varer
Er din vare behæftet med fejl eller mangler kan du naturligvis returnere den uden omkostninger for dig. Det er dog vigtigt at du kontakter os inden du sender varerne retur således at vi kan sende dig en fragtlabel.

Garanti
Porcani.dk yder garanti/reklamationsret jf. købeloven med mindre andet er specifikt angivet (og kun til det bedre).

Klageadgang
Såfremt du i forbindelse med en reklamation eller klage af anden art ikke kan nå til enighed med Porcani.dk, har du ret til at klage.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Porcani.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@Porcani.dk.

Sikkerhed ved online betaling
Alle betalinger sker via krypterede forbindelser, og vi opbevarer ikke dine kortoplysninger. Alle transaktioner foregår desuden i overensstemmelse med PCI-standarden, hvilket er din sikkerhed for et sikkert brug af betalingskort i vores webbutik.

Alle oplysninger på denne side er sikret med SSL-teknologi.

Hvorfor SSL er vigtig for dig?:
SSL (Secure Sockets Layer) er en standard sikkerheds teknologi til at etablere en krypteret forbindelse mellem en internetserver og en browser. Dette link sikrer, at alle data der overføres mellem internetserveren og browsere, forbliver private og sikre.

SSL er branchens standard og bruges af millioner af hjemmesider til beskyttelse af deres kunders online betalinger."

Persondatapolitik

Porcani.dk registrerer og gemmer data vedrørende din ordre, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Data behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt tilsende nyhedsbreve såfremt du tillader dette.

Personoplysningerne registreres hos Porcani.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.petlux.dk er Partner Frederik Hvorslev, Porcani.dk

Som registreret hos Porcani.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Såfremt du ønsker dine informationer slettet, skal du tage kontakt til os herom.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: frederik@petlux.dk.

Firmainformation
Du kan kontakte Porcani.dk på e-mail info@porcani.dk eller på telefon +45 81 81 65 81

Porcani.dk
Strandvejen 134
2900 Hellerup

CVR: 36956887

Porcani.dk er ejet af PetLux Group ApS
Tilbud

Ikke tilgængeligt

Udsolgt

Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).