Pleje og fodertilskud til hunden når det er bedst

Hundens poter og næse er udsat året rundt grundet forskellige miljøfaktorer. Om vinteren udsættes hunden for kulde, sne, is og vejrsalt der kan give forfrysninger, mens den om sommeren skal stå ansigt til ansigt med brandvarm asfalt der kan give forbrændinger. Både forfrysninger, forbrændinger og generelt tørre og ru trædepoter og næse kan resultere i sår som kan give bakterie- og svampeinfektioner der kan ende i en smertefuld omgang. Hos PetLux mener vi derfor at det er vigtigt at have pote- og næsepleje skrevet sig bag øret som hundeejer, og i den forbindelse kan vi nu præsentere det amerikanske brand Natural Dog Company.

Naturligt og helt uden kemi

Natural Dog Company laver plejeprodukter til hunde og katte af økologiske og 100 % naturlige ingredienser der både er veganske og ikke testet på dyr. Vi synes at alle dyr fortjener det bedste og det synes vi bestemt er tilfældet med disse produkter. 

Plejeprodukter til det hele

Du finder et bredt sortiment af naturlige plejeprodukter fra Natural Dog Company hos PetLux. Blandt andet potevoksen PawTection som beskytter mod miljøfaktorer der kan skade poterne, og potecremen Paw Soother der er god til at tilfører fugt til ødelagte, revnede og tørre poter når skaden er sket.

Derudover snudecremen Snout Soother der er kan anvendes til at passe på næsen mod sol, udtørring og sprækker. Skin Soother der virker som en naturlig fugtgivende creme til huden.

Ydermere findes Wrinkle Balm der er lavet til hunde med mange hudfolder såsom bulldogs. 

Fælles for alle produkterne er at de er lavet af naturlige og rene ingredienser såsom planteolier, urter og naturvoks.

Fodertilskud til hunden

Virksomheden står også bag en række fodertilskud til hunde der alle også er lavet på naturlige ingredienser. Serien af fodertilskud består af Probiotic, Multivitamin, skin & coat og Hip&joint. Hver variant har hver sin sammensætning af forskellige vitaminer og mineraler.   

Probiotic er et fodertilskud der er lavet til hundens mave og fordøjelsessystem. Produktet indeholder præbiotiske fructooligosaccharider (FOS) som kan hjælpe med at absorbere kalk, jern og andre vigtige mineraler,  derudover indeholder probiotic en blanding af forskellige probiotikum. Probiotika er de gavnlige gærkulturer som lever i hundens tarmsystem, og som står istedet  for de dårlige bakterier i tarmen. Har hunden mange gavnlige bakterier i tarmen (altså probiotika) har hunden en sund tarmflora. Dette tilskud er derfor ideelt til hunde der har brug for ekstra gærkultur

Multivitamin er en daglig vitaminpille til hunde og indeholder and og sødekartofler, C-vitamin, E-vitamin og probiotika. Derudover indeholder dette tilskud også FOS.

 

Alle fodertilskuddene er lavet som velsmagende knasende tyggetabletter med god smag, så de er lette at give til selv de mest kræsne hunde. 

Alle hunde uanset race og alder har godt af en hjælpende hånd i form af en god pleje og nogle gode kosttilskud, præcis som vi mennesker.

Relevante produkter