Forsendelsesmetoder

GLS & PostNord

Vi anvender GLS og PostNord til pakkepost med og uden omdeling, så du kan vælge at få leveret hjem til din adresse eller til en pakkeboks eller postbutik i nærheden af dig. 

Bemærk at ikke alle pakker kan leveres i en pakkeboks, da rummene har begrænset størrelse. Er pakken for stor vil den blive omdirigeret til nærmeste posthus eller postbutik efter GLS eller PostNords valg. Det vil typisk gælde for hundesenge og hundefoder i store sække på over 11 kg.

Leveringspriser
Nedenstående priser gælder uanset pakkens vægt.
  Pris Bemærk:
     
GLS PakkeShop 25,-  Fragtfri ved køb over 349,-
GLS Omdeling til privat 55,- Fragtfri ved køb over 499,-
Post Nord til pakkeboks/postbutik 45,- Fragtfri ved køb over 499,-
Post Nord Omdeling til privat 65,- Fragtfri ved køb over 499,-

  • Store pakker kan kun afleveres i PakkeShop eller postbutik, også selvom du har valgt en pakkeboks. GLS eller PostNord omdirigerer i så fald pakken til en PakkeShop/postbutik i nærheden efter eget valg. Det gælder typisk pakker med hundesenge eller hundefoder over 15 kg.
  • Leveres mandag-lørdag. Er du ikke hjemme til at tage i mod pakken, bliver den anmeldt til afhentning på nærmeste posthus.
  • Pakken stilles et sted som du angiver. Ansvaret er dit eget såfremt pakken efterfølgende forsvinder.
  • Sendes kun hvis du har angivet firmanavn på din bestilling.

Ovenstående priser gælder ved levering i Danmark. Ved levering i andre lande, herunder Grønland og Færøerne, tilkommer der fragt uanset ordrestørrelse. Visse varer sælges kun i Danmark.
Tilbud

Ikke tilgængeligt

Udsolgt

Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).