Vælg det bedste foder til din Franske Bulldog

Franske Bulldogs er vældige populære og har af mange været avlet og importeret ukritisk for kortsigtet økonomisk vindings skyld. Det er rigtigt ærgeligt, da racen har tendens til allergi og avlsrelaterede sygdomme, som kræver seriøse opdrættere at udrydde. Det er derfor afgørende at du først og fremmest vælger en god og velrenommeret opdrætter at købe din hvalp fra og dernæst at du vælger et godt foder til din franske bulldog.

 

Undgå at din franske bulldog får allergi

Vi har igennem flere år oplevet et stort antal franske bulldogs der udvikler foderrelateret allergi. Det er oftest lagermideallergi, som de franske bulldogs udvikler. Lagermider lever i foder der er baseret på kornstoffer og ved at undlade kornprodukter i dit hundefoder, kan du også meget nemt (og billigt) komme allergien til livs. Allergien kommer ofte til udstryk som kløe eller røde pletter og pelstab.

 

Vælg foder til voksen Fransk Bulldog

Til en voksen Fransk Bulldog anbefaler vi altid et kornfrit hundefoder med højt kødindhold. Det kunne f.eks. være en kornfri Acana Hundefoder, Orijen Adult eller Essential Superior Living. Disse varianter kan anvendes uanset om din hund har lagermideallergi eller ej.

 

Vælg foder til en Fransk Bulldog hvalp

Din franske bulldog hvalp skal naturligvis have det der er bedst for den og ligesom med en voksen bulldog, så er det værd at undgå kornprodukter og kunstige tilsætningsstoffer. Vi anbefaler at du fodrer din franske bulldog hvalp med en af disse fodervarianter: Essential The Beginning eller Orijen Puppy. Se alt vores hvalpefoder her. Alt vores hvalpefoder er komplet foder hvad angår vitaminer, mineraler, proteiner og hvad hunden ellers har brug for til at sikre en sund og ernæringsmæssig opvækst.

Husk at supplere med kødben, vitaminer og lakseolie.

 

Hvad med racespecifikt hundefoder

Der findes flere fodermærker der markedsføres som værende specielt udviklet til franske bulldogs. Det er vores overbevisning at hundes fordøjelsessystem er ens uanset hundens race. Faktisk er det fuldstændig magen til ulvens fordøjelsessystem. En hund er primært kædæder og kosten skal derfor også primært bestå af kød, indmad, ben og brusk. Fælles for mange af de store racespecifikke fodermærker er at de indeholder meget lidt animalsk protein og rigtigt meget majs og hvede - Læs selv indholdsfortegnelsen. Vælg i stedet et foder med en ærlig og kødholdig indholdsfortegnelse og uden kunstige tilsætningsstoffer, BHA og BHT.

 

Prøveposer på hundefoder til fransk bulldog

Under de fleste varianter kan du finde små poser på 2-400 gram som kan anvendes som prøveposer. Disse koster alle et beskedent beløb, men er gode til at finde frem til det foder der falder i bedst smag hos din hund.

 

Hvalpepakker med hundefoder

Hvis du har kennel og gerne vil sikre at dine hvalpekøbere fodrer med et godt foder fra vores sortiment, så står vi gerne til rådighed med et godt tilbud på hvalpepakker. Send os gerne en mail med information om dinkennel, hvor mange hvalpe du har og hvilket foder du er interesseret i.

 

Klik her og se alt vores tørfoder til hunde og husk at når du bestiller hundefoder hos Porcani leverer vi lynhurtigt og der er gratis levering hvis du køber for mindst 499,-

Leder du efter foder til en labrador retriever, så klik her

Tilbud

Ikke tilgængeligt

Udsolgt

Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).