Gå til indhold
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
Røde poter og allergi hos hunde og katte kan man gøre noget ved…

Røde poter og allergi hos hunde og katte kan man gøre noget ved…

Nogle hunde og katte kan have røde poter og der kan være flere årsager til dette bl.a. allergi. Hvis man mistænker at ens hund eller kat muligvis lider af allergi kan det være en god idè at prøve at skifte til et mere allergi venligt foder. Grunden til at hunde og katte kan være allergiske overfor et foder skyldes ofte de forskellige kornsorte som benyttes i foderet som fx korn, gluten og majs. Ved at skifte til et kornfri foder vil man derfor undgå allergener fra disse.

Det er dog vigtig at tjekke indholdet af det kornfri foder dvs. at de indeholder den rette mængde fersk kød i forhold til kødmel. Nogle kornfri typer indeholder nemlig for store mængder kødmel i forhold til fersk kød og dette kan være en udfordring for hunden eller katten, både at optage men også at fordøje. Hunde og katte med følsom/sart mave kan også have glæde af, at prøve en kvalitets kornfri foderbrugt for af afhjælpe deres følsomme fordøjelse.

Et kornfri foder produkt som Petcurean Now Fresh indeholder kun friske råvarer fra lyse kødkilder. Endvidere indeholder det ej heller nogen konserveringsmidler eller kødmel. Råvarerne i Now Fresh er varmebehandlet kun en gang, hvilke gør det lettere for hunden- og kattens organisme at optage alle de vigtige næringsstoffer. Dette gør foderet rigtig egnet til hunde og katte med bl.a. røde poter, allergi og sart mave. Now Fresh fås både til hunde og katte.
Forrige artikel Kattegrus hvad skal jeg vælge?
Næste artikel Loppemidler til hund og kat