Gå til indhold
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
Termometeret sprang

Termometeret sprang

Ups. Jeg efterlod et termometer i bilen i dag. Det sprang. Tænk hvis det var hunden, jeg havde efterladt... Derfor endnu en påmindelse om ikke at efterlade din hund i bilen. Den bliver hurtigt meget varm og livsfarlig.

Det kan ikke siges nok gange: Efterlad ALDRIG din hund i en bilen om sommeren!

Bilen kan bliver over 80 grader i løbet af kort tid
De fleste kender til den ubehagelige fornemmelse når man sætter sig ind i en bil der har stået længe i solen på en varm sommerdag. Forestil dig at være spærret inde i sådan en bil uden at kunne komme ud. Det er dødsensfarligt. Faktisk kan der blive over 80 grader i løbet af meget kort tid.

Termometeret sprang
Tidligere i dag satte jeg mig for at måle hvor varmt der egentlig kan blive i min lille hvide Renault Clio og jeg efterlod et termometer på forsædet. Da jeg kiggede til det efter 45 minutter, var termometeret sprunget og der var rød væske over det hele. Godt det ikke var hunden jeg havde efterladt.

Parker i skyggen
Har du mulighed for det, så lad vinduerne stå på klem eller installer en friskluftskrog i bagsmækken. Det kan være med til at holde temperaturen nede, selvom bilen stadigvæk kan være varm, hvis solen står lige på. Naturligvis skal du altid parkere i skyggen, hvis det bliver nødvendigt at efterlade din hund i bilen, men husk på at solen jo flytter sig.

Sørg for vand
En god idé kan være at stille en skvulpfri vandskål ind til hunden, så den kan slukke tørsten.

153 sager om hunde i varme biler
I følge dyrenes beskyttelse var der sidste år 153 sager om hunde der var efterladt i meget varme biler i Danmark. Det skulle vi meget gerne undgå fremover, så del gerne budskabet med venner og bekendte og spørg dig selv om det virkelig ER nødvendigt at tage hunden med i bilen når solen bager.

Forrige artikel En punkteret fodbold ødelægger din hunds tænder