Porcani hunde blog

Kattegrus hvad skal jeg vælge?

Mr. Porcani

Effektivt kattegrus som omgående fjerner lugt og som heller ikke støver, søg ikke længere!

Som katteejer kan man have problemer med lugt fra kattebakken, som kan være så gennemtrængende at man føler sig nødsaget til at skulle skifte grus hele tiden – selv i kattebakker på låg kan lugten alligevel være meget selv.

Endvidere, kan man også have problemer med at noget kattegrus støver en del. I nogle tilfælde kan støvet fra grusset være en stor gene for både ejer og kat.

Hvis man har et problem med lugt fra kattebakken, kan det være en god idè at prøve kattegrus som omgående virker neutraliserende på duften ved at indkapsler den til tider meget stærke lugt.

Katte grus som er designet til at klumper kan ofte afhjælpe dette problem, da de indfanger lugten med det samme. Endvidere er kattegrus som klumper også nemt at fjerne, derved undgår man også at skulle skifte bakke hele tiden. Ved at vælge kattegrus som heller ikke støver, reducere man derved også de gener som kan være ved dette.

Et af de bedst anmeldte kattegrus mærker på markedet er Tidy Cats fra Purina. Tidy Cats er et klum­pende kattegrus af meget høj kvalitet.

Produktet har over 50 års produktudvikling og erfaring. Tidy Cats virker på den måde at lugten indkapsles effektivt og omgående pga. af det er klumpende. Dette gør at man ikke har gener af lugten samt at det er rigtig nemt at fjerne klumperne. Yderligere støver kattegruset heller ikke, derved slipper man også for støvgener, hvis ens kat eller en selv skulle være plaget af det.


← Forrige artikel


Skriv en kommentar:

Tilbud

Ikke tilgængeligt

Udsolgt

Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).