Gå til indhold
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
Hundfoder til West Highland White Terrier

Hundfoder til West Highland White Terrier

Den normale Cairn terrierne fik af og til hvide hvalpe som blev aflivet, fordi man mente de var svagelige. En major Malcolm fra Poltalloch begyndte imidlertid at interessere sig for de hvide hunde, da hans egen røde var blevet forvekslet med en ræv og skudt under jagt. De hvide viste sig hurtigt lige så effektive til jagt som de farvede og blev anerkendt som selvstændig race i 1904.

West Highland White Terrier eller bare Westie er en lille hunderace af typen terrier, som stammer fra det skotske højland.

I dag er den en af verdens mest populære familiehunde og en hund der ikke kan undgås at blive set i den lokale hundepark. 

En West Highland White Terrier er kraftigt bygget, med god brystdybde, også ved de bagerste ribben. Den vandrette ryg og kraftfulde bagpart på muskuløse ben viser i udpræget grad en storartet kombination af styrke og energi. Hannerne vejer typisk omkring 8-10 kg og hunnerne 7-8 kg.

MENTALITET
En West Highland White Terrier er en energisk, modig og robust hund med en charmerende frækhed. Den er altid oplagt til leg og har det godt sammen med børn. Den er vagtsom, men som regel venlig og meget nysgerrig over for fremmede. En West Highland White Terrier er en kvik og opmærksom ledsager og selskabshund, som kan falde til i de fleste familier. Racen kan dog være noget gøende og kræver en passende mængde træning. 

Hos Porcani mener vi at Westien har krav på ordentligt hundefoder! Et ordentligt foder er med til at sikre at din Westie holdes sund og rask i mange år. Den fysiske form afhænger af foderet og selvfølgelig de rigtige mængder motion og derfor anbefaler vi at man fodrer med hundefoder af god kvalitet og efter hundens behov. Westien kan godt have tendens til misfarvninger af pelsen, så derfor kan man med fordel vælger foder der mindsker dette.

Hos Porcani.dk anbefaler vi følgende fodertyper hvor du f.eks. kan vælge mellem: 

Forrige artikel Hundefoder til Labrador Retriever
Næste artikel Hundefoder til Rottweiler