Hundefoder guide

Hundfoder til West Highland White Terrier

Frederik fra Porcani

Cairn terrierne fik af og til hvide hvalpe, som blev aflivet, fordi man mente, de var svagelige. En major Malcolm fra Poltalloch begyndte imidlertid at interessere sig for de hvide hunde, da hans egen røde var blevet forvekslet med en ræv og skudt under jagt. De hvide viste sig hurtigt lige så effektive til jagt som de farvede, og de blev anerkendt som selvstændig race i 1904.

I dag er den tidligere så barske gravhund fra det vestskotske højland en af verdens mest populære familiehunde. West Highland White Terrier eller bare Westie er en lille hunderace af typen terrier, der stammer fra det skotske højland.

En West Highland White Terrier er kraftigt bygget, med god brystdybde, også ved de bagerste ribben. Den vandrette ryg og den kraftfulde bagpart på muskuløse ben viser i udpræget grad en storartet kombination af styrke og energi. Hannerne vejer typisk omkring 8-10 kg og hunnerne 7-8 kg.

MENTALITET
En west highland white terrier er energisk, modig og robust hund med en charmerende frækhed. Den er altid oplagt til leg, og den har det godt sammen med børn. Den er vagtsom, men som regel venlig og meget nysgerrig over for fremmede. En west highland white terrier er kvik og opmærksom ledsager og selskabshund, som kan falde til i de fleste familier. Den kan være noget gøende.

Hos Porcani mener vi at Westien har krav på ordentligt hundefoder! Et ordentligt foder er med til at sikre at din Westie holdes sund og rask i mange år. Den fysiske form afhænger af foderet og selvfølgelig de rigtige mængder motion og derfor anbefaler vi at man fodrer med hundefoder af god kvalitet og efter hundens behov. Westien kan godt have tendens til misfarvninger af pelsen, så derfor kan man med fordel vælger foder der mindsker dette.

Hos Porcani.dk anbefaler vi følgende fodertyper hvor du f.eks. kan vælge mellem: 


← Forrige artikel Næste artikel →


Skriv en kommentar:

Tilbud

Ikke tilgængeligt

Udsolgt

Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).