Hundefoder guide

Hundefoder til Shar Pei

Frederik fra Porcani

Shar Pei’en har eksisteret i århundreder i provinserne ved Det sydkinesiske hav. Dens blå tunge tyder på slægtskab med chow chow. Den var oprindelige gård-, vagt- og jagthund, men udvikledes senere til kamphund, og den var som sådan i brug langt ind i 1800-tallet. Da det blev forbudt at holde hund på det kinesiske fastland, fortsatte opdrættet i Hongkong, da man i 1973 fik øjnene op for racen i USA, var der kun 12-15 hunde tilbage. De danner basis for nutidens sympatiske familiehund.

Shar Pei hunde er en energisk og kompakt type hund, tætbygget og kvadratisk, af middelstørrelse. Rynkerne over skalle og mankeparti, de små ører og det ”flodheste-agtige” næseparti giver en Shar Pei et unikt udseende. Dens hoved er ret stort i forhold til kroppen. Rynkerne i panden og på kinderne fortsætter nedefter og danner løst halsskind. Der findes mange farver og pels typer. Fra horse coat (heste pels) til brush coat (mest almindelig. Ca. 1,5- 2,5 cm) og Bear coat (som en bjørn) denne er dog en fejl pels og denne type kan ikke udstilles.

MENTALITET
Shar pei hunden er en rigtig god familie hund, den er god til børn men kan virke reserveret over for fremmede og kan være meget på vagt

Shar Pei er rolig, selvstændig, loyal og hengiven over for hele familien, men den kan være lidt iagttagende i forhold til fremmede. Den er opmærksom, vagtsom og forsvarsberedt. Den er omgængelig i forhold til mennesker, men kan være mindre tolerant over for andre hunde, og den viger ikke tilbage for et slagsmål, hvis den føler sig udfordret.

Hos Porcani mener vi at Shar Pei’en har krav på ordentligt hundefoder! Et ordentligt foder er med til at sikre at din Shar Pei holdes sund og rask i mange år. Den fysiske form afhænger af foderet og selvfølgelig de rigtige mængder motion og derfor anbefaler vi at man fodrer med hundefoder af god kvalitet og efter hundens behov.

Hos Porcani.dk anbefaler vi følgende fodertyper hvor du f.eks. kan vælge mellem:


← Forrige artikel Næste artikel →


Skriv en kommentar:

Tilbud

Ikke tilgængeligt

Udsolgt

Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).