Gå til indhold
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
🐶 Webshop og collect butik åben som normalt 🐱
Hundefoder til Cocker Spaniel

Hundefoder til Cocker Spaniel

Hunderacen Cocker Spaniel kan spores helt tilbage til 11-tallet i Spanien, hvor den oprindelige spaniel kom fra. I England blev Cocker spanielen dog senere videreavlet som apporterende jagthund i Wales og Syd England og blev anerkendt som race i 1892, og det er den Engelske Cocker Spaniel vi i dag kender bedst i Danmark. Navnet Cocker Spaniel stammer fra hunderacens anvendelse som jagthund i England, hvor den har været brugt til at jage skovsnepper, som på engelsk hedder "woodcock".

Den Engelske Cocker Spaniel var ekstrem populær i Danmark fra begyndelsen af 1960’erne til langt ind i 1980’erne, hvilket til dels skyldtes Walt Disneys tegnefilm ”Lady og Vagabonden”. Hvem husker ikke scenen fra filmen, hvor Vagabonden og Lady får fat i hver sin ende af en lang strimmel spaghetti og ender med at kysse hinanden?

Der findes faktisk tre forskellige Cocker Spaniel racer. Udover den Engelske Cocker Spaniel findes den Engelske Cocker Spaniel-FT der er specielt avlet med jagt for øje, og endelig den Amerikanske Cocker Spaniel, som primært er en selskabshund.

MENTALITET
En Engelsk Cocker Spaniel er fuld af livsglæde og energi og har en konstant logrende hale. Den er blid og hengiven over for alle i familien og venlig mod fremmede mennesker og hunde. Velegnet som selskabshund, blot man hele tiden har i tankerne, at der bag det indtagende væsen gemmer sig en beslutsom og selvstændig jagthund med et stort behov for aktivitet og mental stimuli. 

Hos Porcani mener vi at Cocker Spaniels har krav på ordentligt hundefoder! Et ordentligt foder er med til at sikre at din Cocker Spaniel holdes sund og rask i mange år. Den fysiske form afhænger af foderet og selvfølgelig de rigtige mængder motion og derfor anbefaler vi at man fodrer med hundefoder af god kvalitet og efter hundens behov. Vær især opmærksom på dens vægt.

Hos Porcani.dk anbefaler vi følgende fodertyper hvor du f.eks. kan vælge mellem:
Forrige artikel Hundefoder til Ruhåret Hønsehund
Næste artikel Hundefoder til Border Collie