Hundefoder guide

Hundefoder til Border Collie

Frederik fra Porcani

Border collien har været brugt på grænsen mellem England og Skotland i århundreder, og den er nu verdens mest anvendte fårehund. Den "nedstirrer" fårene, så de føler sig lidt nervøse og flytter sig derhen, hvor hunden vil have dem. Border collien er meget værdsat som sports- og konkurrencehund, den er en af de mest intelligente hunde i verden. Den er en mester inden for agility, og den er utrolig lærenem. Den kræver meget motion, så man skal være sikker på at man vil bruge meget tid på at motionere og aktivere den inden man køber den.

Border Collien er en arbejdshund hvor man oftest har avlet på egenskaber frem for udseende, derfor ses denne hund som temmelig forskelligartet hvad angår udseende. Der er kort- og langhårede Border Collier. Pelsen er altid dobbeltlaget, så der er tale om en hund der fælder. Border Collien findes stort set i alle nuancer. Det er blandt andet det, der gør den til en så spændende race. 

MENTALITET
Sej og vedholdende, hårdtarbejdende hyrdehund med stor lærevillighed. Energisk, opmærksom, lydhør og intelligent. Hverken nervøs eller aggressiv.

Border collien er en arbejds hund, men også en fantastisk familiehund, hvis den bor i en familie med stor forståelse for og indsigt i dens psyke og behov for at arbejde.

Den har et dejligt temperament, der betyder, at den altid er glad og klar til at lave noget og aldrig bliver træt. Den elsker sine mennesker.

Hos Porcani mener vi at Border Collien har krav på ordentligt hundefoder! Et ordentligt foder er med til at sikre at din Border Collie holdes sund og rask i mange år. Den fysiske form afhænger af foderet og selvfølgelig de rigtige mængder motion og derfor anbefaler vi at man fodrer med hundefoder af god kvalitet og efter hundens behov.

Hos Porcani.dk anbefaler vi følgende fodertyper hvor du f.eks. kan vælge mellem:


← Forrige artikel Næste artikel →


Skriv en kommentar:

Tilbud

Ikke tilgængeligt

Udsolgt

Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).